Klanten over ons

“Jij hebt de juiste partner voor onze JV in Turkije gevonden en was de katalysator in de onderhandelingen met onze Turkse partner, onze business komt nu eindelijk van de grond. We hebben tevens genoten van quality time tijdens ons verblijf in Turkije, jij weet business en pleasure goed te combineren”

Derek Davis, COB, Best Value Conservatories.
“Waar hebben deze klanten jou gevonden, ze mogen je dankbaar zijn voor jouw inspanningen en betrokkenheid om de deal zo snel rond te krijgen”

Mustafa Sak, COB, Adopen AS.
“Een inspirerende persoonlijke verhaal die ons inzicht gaf hoe je succesvol kunt ondernemen in Turkije. De down-to-earth benadering, gecombineerd met humor en praktijkvoorbeelden hebben enorm bijgedragen aan een succesvolle en leerzame bijeenkomst tussen studenten en collega ondernemers”

Annemien van der Veen Manager International Marketing HU / Business School.
“Ondanks de groei van de Turkse markt bleef onze export naar Turkije stabiel. Na een denderend bezoek met jou in Turkije zat onze export naar Turkije weer in de lift. Via jouw netwerk zijn wij bij bedrijven binnengekomen waar onze lokale Turkse agent moeite mee had”

Jean-Pierre Vissers, MD EMEA, GE Speciality Chemicals BV.
“Bedankt voor de kwalitatief zeer goede afspraken die je voor onze zakenreis naar Turkije hebt georganiseerd. Ondanks onze aanwezigheid op de Turkse markt wist jij afspraken te arrangeren met voor ons belangrijke Turkse partijen. We zaten steeds met de juiste, goed van te voren geinformeerde, mensen aan tafel”

Ad Biemans, CCTV Product Marketing Manager EMEA, BOSCH Security Systems.
“Zeer professionele en effectieve aanpak van intake tot uitvoering van de handelsmissie. Jouw goede kennis van de Turkse markt en breed zakelijk netwerk in Turkije hebben bijgedragen aan een succesvolle handelsmissie in Turkije”

Gerard van Drempt, Area Manager EMEA, KEMA Nederland.
“Jammer dat we jou niet 10 jaar geleden hebben ontmoet, we hadden veel meer zaken in Turkije kunnen doen maar we misten destijds een link als jij voor Turkije. Jij weet precies hoe je de Turkse ondernemers kunt stimuleren”

Tony Steffens, Managing Director, Haton BV.
“Wij hadden verwacht 2 kale, dikke Turkse zakenmannen met een snor van Gotenborg luchthaven af te halen, integendeel, jij bent athletisch en zelfs meer Europees dan menig van ons en spreekt 3 Europese talen en Turks vloeiend”

Stefan Abrahamsson, Business Development Manager, Skandinaviska Glass System.
“Jij beschikt over een indrukwekkend zakelijk netwerk, zelfs hier op de beurs in Moscow weet jij ons bij interessante bedrijven te introduceren”

Oleg Kudinov, Director Department of PVC Accessories, TBM Co. Ltd,  Russia.